Spring til hovedindhold

Velkommen til den nye Nordnetblog

For 15 år siden var aktiehandel en rigtig røverbranche. De store nordiske banker spillede hovedrollen. Som privat investor gik du ind i bankkontoret og udfyldte en blanket. Du købte derefter dine aktier til dagens højeste pris, betalte tusindvis af kroner i gebyrer, og fire dage senere fik du en kvittering hjem i postkassen. Manglen på transparens var total. Bankerne havde mere eller mindre informationsmonopol. Og var skruppelløse nok til at udnytte det. Resultatet blev milliardoverskud bygget på folks manglende viden.

Nordnet blev startet som en reaktion på denne usunde tingenes tilstand. Ved hjælp af hurtig teknologiudvikling og iværksætterånd, demokratiserede vi og vores branchekolleger investeringen i aktier, og gammelbankerne var nødt til at følge efter.

En delsejr er vundet, men der er mange slag, som stadig skal udkæmpes. Store forandringer inden for investeringsområdet er uundgåelige. På sigt kommer kapitalforvaltning til at blive billigere og mere indeksbaseret, en række gebyrer vil forsvinde, flere pensionstyper bliver mulige at flytte og gebyrfrie, rådgivningen bliver digitaliseret og objektiv, usynlige provisioner forbydes og rentesatsen på forbrugslån får loft på. Den aktør som lykkes med at omsætte disse trends til konkrete produkter, tror jeg har fremtiden foran sig. Udviklingen er begyndt, og den har nået forskellige niveauer i de nordiske lande. De resterende dele kommer til at tage lidt tid og passere gennem diverse instanser, men om nogle år, vil investorernes hverdag se anderledes ud.

Jeg hedder Håkan Nyberg, og er administrerende direktør for Nordnet. Mit løfte til dig som kunde er at vi vil stå på de private investorers side i kampen for en mere transparent og sund finansbranche. Jeg vil tage kampen op med de gebyrsultne pensionskæmper og gammelbanker, som forsøger at forvikle og fordyre. Mine våben er moderne teknologi og innovationskraft. En digital forretningsmodel og en slank organisation gør det muligt at holde priserne nede. Min ledestjerne er kundenytte, og min ambition er at blive Nordens mest kundevenlige direktør. Om jeg lykkes, kan kun du afgøre. Jeg glæder mig til fortsat dialog i vores nye blog.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer