Spring til hovedindhold

Novo Nordisk: 2. mavepuster og hvad så nu?

Novo-aktiens dramatiske styrtdyk er på bordet i ugens episode af For pengenes skyld. Ikke bare en gang – men hele to gange i træk – har medicinal-giganten givet investorerne en mavepuster. Vi kigger på selskabets forventninger til fremtiden. Går Novo med livrem og seler, når de sætter vækstmål for fremtiden, for at være sikre på ikke at skuffe investorerne igen?

Du kan også høre mere om regnskaberne fra Danske Bank, Nordea, Jyske Bank, Chr. Hansen og Novozymes. Og så bliver der også tid til en snak om, hvilke konsekvenser årets tre store danske børsnoteringer af DONG Energy, Nets og Scandinavian Tobacco Group kan få for kommende danske børsnoteringer.

 

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2016-11-01 09:50

Hej Per, Vil høre om I ikke skulle have lyst til i et af de kommende afsnit af “For pengenes skyld” at tage mekanismerne op omkring Bull og Bear certifikater? Specielt hvad beskyttelsesmekanismen indebærer samt problemstillingen om manglende handelsmulighed for visse instrumenter i bestemte perioder, se f.eks Novo Bull X6 CB…
Tak for et godt program :)))
DBH Hans

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2016-11-02 11:58

Hej Hans

*Tak for input. Vi må se hvad der bliver muligt

Med venlig hilsen
Per