Spring til hovedindhold

Norden top 10

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 48

Fredag d. 30. november er der syv nye aktier i Norden top 10, som nu består af seks svenske, en norsk, to danske og en finsk aktie

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.  Oncopeptides AB(ONCO.ST) – 29. nov 2018. Seneste slutkurs: 176.2 (-1.8)
Oncopeptides AB ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Har også brudt igennem et modstandsniveau og udløst købssignal fra langsigtet trading range. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 165 kronor. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 165 kronor ved reaktioner tilbage. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
2.  Nibe Industrier B(NIBEB.ST) – 29. nov 2018. Seneste slutkurs: 93.76 (1.16)
Nibe Industrier B viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Har nået objektivet ved 95.24 efter brud på en rektangelformation. Kursen er nu faldet noget tilbage, men formationen indikerer videre opgang. Aktien nærmer sig støtten ved cirka 91.00 kronor, noget der kan give en reaktion op. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Dette styrker trendbilledet. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
3.  Vestas Wind Systems(VWS.CO) – 29. nov 2018. Seneste slutkurs: 485.3 (-7.1)
Vestas Wind Systems ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 464. Videre opgang til 530 eller mere er signaleret. Aktien har støtte ved cirka 455 kroner og modstand ved cirka 563 kroner. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
4.  Investor B(INVEB.ST) – 29. nov 2018. Seneste slutkurs: 393.6 (7.5)
Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Investor B, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Har brudt en dobbelt-bund-formation. Et etableret brud på modstanden ved 394 vil være et signal om opgang til 414 eller højere. Aktien har støtte ved cirka 382 kronor og modstand ved cirka 406 kronor. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
5.  Hansa Medical AB(HMED.ST) – 29. nov 2018. Seneste slutkurs: 291.4 (-0.2)
Hansa Medical AB ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Har nået objektivet ved 310 efter brud på en rektangelformation. Kursen er nu faldet noget tilbage, men formationen indikerer videre opgang. Aktien har støtte ved cirka 265 kronor og modstand ved cirka 347 kronor. Positiv volumenbalance viser, at volumen er højere på opsvingsdage end på nedgangsdage. Det indikerer, at optimismen er øgende hos investorerne. RSI divergerer negativt mod kursen, hvilket indikerer fare for en reaktion nedad. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
6.  Loomis B(LOOMB.ST) – 29. nov 2018. Seneste slutkurs: 304 (6.2)
Loomis B viser ingen klar trend på mellemlang sigt. Har brudt en omvendt-hovede-og-skuldre-formation. Et etableret brud, helst på stigende volumen, vil anses som et pålideligt signal om at en stigende trend er indledt. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 300 kronor. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 300 kronor ved reaktioner tilbage. Positiv volumenbalance indikerer, at volumen er høj på opsvingsdage og lav på nedgangsdage – noget der styrker aktien. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
7.  Scatec Solar ASA(SSO.OL) – 29. nov 2018. Seneste slutkurs: 72.8 (1.1)
Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Scatec Solar ASA, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Er steget kraftigt efter købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 52.89. Objektivet ved 64.48 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning. Aktien har støtte ved cirka 65.00 kroner. Positiv volumenbalance, med høj omsætning på dage med opgang og lav omsætning på dage med nedgang, styrker aktien på kort sigt. RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum og videre opsving indikeres. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
8.  Tryg(TRYG.CO) – 29. nov 2018. Seneste slutkurs: 162.3 (1.4)
Tryg viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 160 kroner. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 160 kroner ved reaktioner tilbage. RSI-kurven viser en faldende trend – noget som er et tidligt signal om mulig drejning ned, også i kursen. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
9.  Swedbank A(SWEDA.ST) – 29. nov 2018. Seneste slutkurs: 210.7 (0.7)
Swedbank A ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Er steget kraftigt efter købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 194. Objektivet ved 211 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning. Aktien har marginalt brudt op igennem modstanden ved cirka 210 kronor. Etableret brud vil indikere videre opgang. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
10.  Sanoma Corporation(SAA1V.HEX) – 29. nov 2018. Seneste slutkurs: 9.24 (0.03)
Sanoma Corporation har brudt op gennem loftet i en faldende trendkanal på mellemlang sigt. Dette indikerer i første omgang svagere faldende takt, eller indledning til en mere horisontal udvikling. Har reageret tilbage efter bruddet på en rektangelformation. Der er støtte omkring 9.23, noget som åbner for gode købsmuligheder nu. Etableret brud under denne støtte vil imidlertid neutralisere købssignalet. Aktien tester støtten ved cirka 9.10 euro. Dette bør give en reaktion op. Et brud ned igennem 9.10 euro vil udløse et salgssignal. Volumenbalancen er positiv og styrker aktien på kort sigt. Det kortsigtede momentum i aktien er negativt med RSI under 30.  Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Med vennlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer