Spring til hovedindhold

Norden top 10 – uge 12, 2020

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 12

Torsdag d. 19. marts er der ni nye aktier i Norden top 10, som nu består af fire svenske, to norske, fire danske og ingen finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.  Coloplast B(COLOB.CO) – 18. mar 2020. Seneste slutkurs: 936.2 (46.2)

Coloplast B ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Kursen har også brudt et modstandsniveau på kort sigt og givet købssignal fra kortsigtet trading range. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 830 kroner. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.  Ambu(AMBUB.CO) – 18. mar 2020. Seneste slutkurs: 170.8 (21)

Ambu viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien har brudt et modstandsniveau på kort sigt og givet købssignal fra kortsigtet trading range. Aktien har støtte ved cirka 150 kroner og modstand ved cirka 193 kroner. Positiv volumenbalance viser, at volumen er højere på opsvingsdage end på nedgangsdage. Det indikerer, at optimismen er øgende hos investorerne. RSI divergerer negativt mod kursen, hvilket indikerer fare for en reaktion nedad. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.  Bactiguard Holding B(BACTIB.ST) – 18. mar 2020. Seneste slutkurs: 102 (12.6)

Bactiguard Holding B ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien har brudt et modstandsniveau på kort sigt og givet købssignal fra kortsigtet trading range. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 77.00 kronor. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her.

 

 

Med venlig hilsen

Espen Grønstad

 

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

….

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer ogdisclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer