Spring til hovedindhold

Nordens top 10 – uge 16, 2022

Dette indlæg er markedsføring.

Investtech: Torsdag d. 21. april er der otte nye aktier i Norden top 10, som nu består af fem svenske, fem norske, ingen danske og ingen finske aktier. Læs mere her.

Af Investtech

Torsdag d. 21. april er der otte nye aktier i Nordens top 10, som nu består af fem svenske, fem norske, ingen danske og ingen finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trends, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Computerne laver både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.Note(NOTE.ST)- 20. apr 2022. Seneste slutkurs: 228 (14)

Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Note, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øget optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien gav også købssignal fra en omvendt-hovede-og-skuldre-formation ved bruddet op gennem modstanden ved 204. Videre stigning til 267 eller mere er signaleret. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 210 kroner. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 210 kroner ved reaktioner tilbage.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.Magseis Fairfield(MSEIS.OL)- 20. apr 2022. Seneste slutkurs: 6.61 (0.54)

Magseis Fairfield har brudt op fra den stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer endnu stærkere stigningstakt, men den stærke opgang kan give reaktioner tilbage på kort sigt. Kursen er steget kraftigt efter købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 4.78. Objektivet ved 6.61 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 4.55 kroner.Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet.RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.Maha Energy A(MAHAA.ST)- 20. apr 2022. Seneste slutkurs: 19.74 (0.76)

Maha Energy A har brudt op fra den stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer endnu stærkere stigningstakt, men den stærke opgang kan give reaktioner tilbage på kort sigt. Aktien gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 14.83. Videre stigning til 19.87 eller mere er signaleret. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 15.00 kroner.Positiv volumenbalance indikerer, at volumen er høj på opsvingsdage og lav på nedgangsdage – noget der styrker aktien.Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øget optimisme hos investorerne og videre kursopsving for Maha Energy A.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet her >>

Investtech laver teknisk analyse af alle aktier for dig

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer og Nordnets disclaimer. Analyserne skal anses som inspirationskilde og markedsføring og bygger på kilder som Investtech anser som troværdige. Investtech garanterer ikke for fuldstændigheden eller rigtigheden af analysen. Eventuel eksponering i forhold til de råd/signaler, som fremkommer i analyserne, står helt og holdent for investors regning og risiko. Investtech er hverken direkte eller indirekte ansvarlig for tab, der opstår som følge af brug af Investtechs analyser.

Ovenstående er ikke en anbefaling til at købe eller sælge værdipapirer. Dette blogindlæg er udarbejdet til informationsformål og er et udtryk for skribentens personlige holdning. Blogindlægget udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer