Spring til hovedindhold

Norden top 10 – uge 28, 2020

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 28

Torsdag d. 9. juli er der tre nye aktier i Norden top 10, som nu består af syv svenske, en norsk, en dansk og en finsk aktie.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.Metacon(META.ST)- 8. jul 2020. Seneste slutkurs: 3.58 (0.03)

En tilnærmet horisontal trendkanal er brudt opad på mellemlang sigt. Dette indikerer en fortsat stærk udvikling, og Metacon har nu støtte ved eventuelle reaktioner ned mod trendlinierne. Kursen er steget kraftigt efter købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 1.67. Objektivet ved 2.89 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 1.70 kronor.Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbruddet.RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.Impact Coatings(IMPC.ST)- 8. jul 2020. Seneste slutkurs: 38.4 (3.5)

Impact Coatings har brudt op igennem toppen af den stigende trendkanal på mellemlang sigt, og signalerer med dette endnu stærkere stigningstakt. Den positive udvikling åbner imidlertid for kortsigtede korrektioner tilbage fra dagens niveau.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 17.60 kronor.Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet.Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øgende optimisme hos investorerne og videre kursopsving for Impact Coatings.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.Hansa Biopharma(HNSA.ST)- 8. jul 2020. Seneste slutkurs: 273.2 (-2)

Hansa Biopharma har brudt op igennem toppen af den stigende trendkanal på mellemlang sigt, og signalerer med dette endnu stærkere stigningstakt. Den positive udvikling åbner imidlertid for kortsigtede korrektioner tilbage fra dagens niveau.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 160 kronor.Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet.RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op.Særligt med store aktier kan høj RSI imidlertid være tegn på, at aktien er overkøbt, og at der er fare for en reaktion ned.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her.

Med venlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

….

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer ogdisclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer