Spring til hovedindhold

Norden top 10 – uge 34, 2020

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 34

Torsdag d. 20. august er der seks nye aktier i Norden top 10, som nu består af fem svenske, en norsk, fire danske og ingen finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.ALK-Abelló B(ALKB.CO)- 19. aug 2020. Seneste slutkurs: 2188 (6)

Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i ALK-Abelló B, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Kursen er steget kraftigt efter købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 1913. Objektivet ved 2105 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 1920 kroner.Positiv volumenbalance, med høj omsætning på dage med opgang og lav omsætning på dage med nedgang, styrker aktien på kort sigt.RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.cBrain(CBRAIN.CO)- 19. aug 2020. Seneste slutkurs: 148 (10)

CBrain ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 89.00 kroner.Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet.RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum og videre opsving indikeres.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.Crayon Group(CRAYON.OL)- 19. aug 2020. Seneste slutkurs: 93.7 (-3.8)

Crayon Group ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 72.00 kroner.Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet.RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her.

Med venlig hilsen

Espen Grønstad

@espengronstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

….

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer ogdisclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer