Spring til hovedindhold

Nordens top 10 – uge 18, 2022

Dette indlæg er markedsføring.

Investtech: Torsdag d. 5. maj er der fem nye aktier i Nordens top 10, som nu består af fem svenske, fire norske, en dansk og ingen finske aktier. Læs mere her.

Af Investtech

Torsdag d. 5. maj er der fem nye aktier i Nordens top 10, som nu består af fem svenske, fire norske, en dansk og ingen finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trends, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Computerne laver både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.Magseis Fairfield(MSEIS.OL)- 4. maj 2022. Seneste slutkurs: 6.88 (0.64)

Magseis Fairfield har brudt op gennem den stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer endnu hurtigere stigningstakt. Kursen er steget kraftigt efter købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 4.78. Objektivet ved 6.61 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 4.60 kroner.RSI divergerer negativt mod kursen, hvilket indikerer fare for en reaktion nedad.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.Telia Company(TELIA.ST)- 4. maj 2022. Seneste slutkurs: 40.77 (-0.34)

Telia Company har brudt den opadgående trend opad på mellemlang sigt, hvilket åbner mulighed for endnu højere stigningstakt. Aktien gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 36.85. Videre stigning til 41.41 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 37.00 kroner.Positiv volumenbalance indikerer, at køberne er aggressive, mens sælgerne er passive og styrker aktien.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.Maha Energy A(MAHAA.ST)- 4. maj 2022. Seneste slutkurs: 20.8 (1.63)

Maha Energy A ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Kursen er steget kraftigt efter købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 14.83. Objektivet ved 19.87 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 15.00 kroner.Positiv volumenbalance, med høj omsætning på dage med opgang og lav omsætning på dage med nedgang, styrker aktien på kort sigt.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Investtech laver teknisk analyse af alle aktier for dig.

Se den fulde liste med grafer og analyser her >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet her >>

Dette blogindlæg er udarbejdet af Investtech.com A/S (“Investtech”) og indeholder information, der kan anses for at være en investeringsanbefaling, dvs. information som anbefaler eller foreslår en investeringsstrategi. Nordnet Bank, filial af Nordnet Bank AB, Sverige (Nordnet), har ikke deltaget i udarbejdelsen, gennemgået eller foretaget ændringer i blogindlægget. Investtech har ansvaret for blogindlæggets indhold, og at det lever op til gældende lovgivning og regler. Analysen har ikke været forelagt de omtalte selskaber.

Nordnet offentliggjorde dette blogindlæg første gang den 5. maj kl. 14.15.

Blogindlægget udgør ikke personlig investeringsrådgivning. Det er vigtigt, at du som investor træffer dine investeringsbeslutninger ud fra din egen vurdering af information fra forskellige kilder. Nordnet påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af brug af information fra dette blogindlæg. Materialet må ikke gengives uden Nordnets udtrykkelige samtykke.

Det kan forekomme, at Nordnet har positioner i værdipapirer, der omtales i blogindlægget. En sådan beholdning er da alene af administrative hensyn og uden fortjeneste for Nordnet.

Nordnet er under tilsyn af Finansinspektionen i Sverige og det danske Finanstilsyn.

Der er altid en risiko forbundet med at investere. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer