Spring til hovedindhold

Shareville: Få inspiration af andre investorer

Savner du inspiration og dialog med andre investorer? Så tjek Shareville ud. Shareville er Nordens største sociale netværk for private investorer, der deler viden og erfaring inden for investering.

Savner du ofte inspiration og dialog med ligesindede investorer? Hvis ja, så tjek Shareville ud. Shareville er Nordens største sociale netværk for private investorer, der deler viden og erfaring inden for opsparing og investering. Her kan du både vise andre, hvordan du selv investerer samt følge med og kommentere på andre investorers investeringer. Du kan selv vælge, om du vil være anonym eller bare dig selv. Andre kan ikke se din formue, men udelukkende dine værdipapirer samt dine handler.

Alt investering på Shareville er for rigtige penge, så invester med omtanke.

Shareville kan du søge på forskellige parametre som fx afkast, sharpe ratio, bedste rating og deltage i debatter omkring forskellige temaer og aktier.

Få inspiration til netop dine præferencer

Afkast er et af de mest populære søgekriterier på Shareville. Derudover kan du også søge efter mange andre kriterier som fx:

  • Risikojusteret afkast (Sharpe Ratio)
  • Topmedlemmer
  • Porteføljer med min. 10 værdipapirer

Du kan også søge specifik information og kommentarer på præcis de aktier, du finder interessante, og du kan også selv deltage i debatten.

Hvis du fx er interesseret i DSV, kan du se alt fra kommentarer, info om selskabet, seneste brugere, der har handlet DSV, samt hvad andre, der ejer DSV-aktien også har investeret i.

Opret din profil på Shareville her.

Grupper: De mest populære

Som bruger kan blive en del af forskellige grupper, hvor medlemmer kan diskutere forskellige relevante temaer.

Du kan også lave dine egne nye grupper, hvor du fx kan dyste mod venner eller familie og se, hvem der er den bedste investor.

En af de mest populære grupper i Danmark er”Køb og behold – langsigtet investor-248”, som har 8.251 medlemmer. Top 10-listen på de værdipapirer, som medlemmer i den gruppe ligger med, er:

Kilde: Shareville

En anden populær gruppe hedder ”Relax Denmark”. Den viser, hvordan top 10 procent på Shareville Danmark investerer lige nu. Udvalget baseres på de porteføljer, der har haft det bedste risikojusteret afkast det seneste år:

Kilde: Shareville

Kom med dine synspunkter om en specifik aktie

På alle aktiesider hos Nordnet har Shareville sit eget punkt nederst i venstre hjørne. Her kan du se, hvad andre Shareville-brugere mener om aktien, og du kan selv komme med dine holdninger.

Sådan her ser det eksempelvis ud på Vestas:

Kilde: Nordnet 01/08/2022

Brug Shareville som inspiration

Shareville kan rigtig meget, men der er måske ikke en opskrift, der lige præcis matcher dig. Vores bedste råd er derfor at prøve Shareville – find din egen vej til inspiration, og lær at give dine erfaringer videre til andre investorer.

Du kan se en kort video om Shareville her.

Ovenstående er ikke en anbefaling om at købe eller sælge værdipapirer.

Dette blogindlæg er udarbejdet til informationsformål. Artiklen/blogindlægget udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning.

Omtalen af de konkrete værdipapirer og investeringer er ikke en anbefaling vedrørende disse og er ikke et tilbud eller opfordring til tilbud om køb eller salg. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast, og investering kan medføre tab

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer