Spring til hovedindhold

Tesla: Kan Elon Musk holde investorerne helt elektriske?

Tesla aflægger regnskab i morgen den 21/10 for deres 3. kvartal. Uanset hvad er der nærmest garanti for større kursbevægelser på dagen:

  • Tesla har guidet for at kunne levere 500.000 biler for helåret. Er den guidance intakt?
  • I 2. kvartal leverede Tesla lidt under årsmålet relativt (124.100)
  • I sidste uge sænkede Tesla prisen i USA på deres Model S
  • I Q3 forventer analytikerne en omsætning på 8,25 mia. og en indtjening på 0,54 USD/aktie

Det vil investorerne søge at blive klogere på:

  • Er de underliggende forventninger til at Elon Musk og Tesla endnu en gang kan overgå forventningerne med hensyn til årsproduktionen, intakte. De fleste hælder overvejende til et ”nej” og det kan, alt andet lige, afbøde en eventuel negativ kursreaktion i givet fald, hvis det viser sig vanskeligt at opretholde forventningerne om årsafsætningen.
  • Er der nyt om opførelse af fabrikker i USA og Tyskland (Berlin)?
  • Har EM andre esser i ærmet, som kan påvirke aktiekursen og stemningen hos investorerne.

Store kursudsving vil være naturligt

Uanset hvad tallene bliver er der nærmest garanti for store overskrifter og formentlig også større aktiebevægelser. Tesla aktien er år til dato steget med 425 %; Opgangen har været 610 % siden bunden i marts og kursudsving på minimum +/- 5 % efter regnskabet vil være forventeligt.

Anm: Ovenstående er ikke en anbefaling om at købe eller sælge aktier

Dette blogindlæg er udarbejdet til informationsformål og er alene udtryk for Per Hansens egne holdninger og vurderinger. Artiklen/blogindlægget udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning. Per Hansens eventuelle egne dispositioner fremgår ikke af indlægget.

Omtalen af de konkrete værdipapirer og investeringer er ikke en anbefaling vedrørende disse og er ikke tilbud eller opfordring til tilbud om køb eller salg.

Du bør altid rådføre dig med egne professionelle rådgivere vedrørende beslutninger om dine investeringer, således at disse afstemmes i forhold til dine konkrete forhold, herunder risikoprofil og økonomiske forhold.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2020-10-21 10:14

Det der er mest interessant for investorer på den korte bane er udvidelsen af Shanghai fabrikken, der åbner mulighed for Model Y produktion i år. Samtidig er Model 3 produceret i Kina (og i en bedre samlekvalitet end US cars) på vej til Europa med LFP batterier = højere indtjening.

På den lange bane er 4680 batteriet og FSD noget som de store finanshuse ikke tror på (eller forstår), men som giver små investorer mulighed for at hoppe på toget.

Gæst
Gæst
2020-10-21 09:08

Kog evt. også her fot st se hvad investorerne vil spørge Tesla om https://app.saytechnologies.com/tesla-2020-q3. Tesla svarer på de top ratede spørgsmål.