Spring til hovedindhold

Nordnet Indeksfonde: Nem og billig adgang til globale aktier uden kurtage

Med Nordnet Indeksfonde kan du nemt få adgang til de globale aktiemarkeder uden kurtage. Og det er gældende, uanset om du er til de kendte danske selskaber, eller om du tror på de store tech-selskaber eller mere ukendte selskaber fra nye markeder.

Omkostningerne ved Nordnet Indeksfonde er meget fornuftige med årlige omkostninger fra 0,2% på Nordnet Indeksfond Danmark ESG.

AfdelingÅrlige omkostningerBeskatning
Nordnet Indeksfond Danmark ESG A0,2%Aktieindkomst
Nordnet Indeksfond Global ESG0,3%Kapitalindkomst
Nordnet Indeksfond USA ESG0,3%Kapitalindkomst
Nordnet Indeksfond Europa ESG0,3%Kapitalindkomst
Nordnet Indeksfond Nye Markeder ESG0,4%Kapitalindkomst
Nordnet Indeksfond Teknologi0,5%Kapitalindkomst

Alle vores fonde er akkumulerende, men Nordnet Indeksfond Danmark er på Skattestyrelsens positivliste, hvilket betyder, at fonden bliver beskattet som aktieindkomst for frie midler.

Vores fonde er særlig velegnede til pensionsordninger, selskabsmidler og depot til mindreårige pga. deres struktur som akkumulerende, og derfor passer beskatningen super dertil.

Nordnet Indeksfonde er meget populære blandt vores kunder

Interessen blandt vores danske kunder for at investere i Nordnet Indeksfonde er stor, hvilket højst sandsynligt skyldes, at de har nogle fair årlige omkostninger, samt at de kan købes og sælges uden kurtage.

Antal investorer pr. indeksfond (pr. fra 13. december 2022)

Mange kunder har flere fonde, men for både mænd og kvinder gælder det, at det er den danske fond, der er mest populær. Det er dog også den danske fond, der er ældst, hvilket også kan være medvirkende til, at den er størst. Udover ovenstående fordeling ift. mænd og kvinder, så har ca 1.500 virksomheder også investeret i vores indeksfonde.

Hvis du er interesseret i at investere i indeksfondene, kan du læse mere om alle fondene her: Nordnets indeksfonde

Ovenstående er ikke en anbefaling til at købe eller sælge værdipapirer.Dette blogindlæg er udarbejdet til informationsformål. Blogindlægget udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
3 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Danny
Danny
2024-04-13 20:38

Er det korrekt at Nordnet Indeks fond Danmark også er aktieindkomst i 2024?
jeg har nemlig læst at den fra 1/1-2024 beskattes som kapitalindkomst

Mazlum Sahin
Mazlum Sahin
Svar til  Danny
2024-04-25 14:54

Hej Danny

Tak for din kommentar.

Desværre bliver Nordnet Indeksfond Danmark i 2024 beskattet med kapitalindkomst, da den af tekniske årsager ikke formåede at komme på SKAT’s positivliste for året. Vi håber dog stærkt på, at den kommer på listen igen i 2025, hvor den igen vil blive beskattet med aktieindkomst.

Venlig hilsen
Mazlum, Nordnet

Anna
Anna
Svar til  Mazlum Sahin
2024-06-15 15:37

Bør I så ikke rette i skemaet ovenfor vedrørende beskatning, det er jo pt. misvisende?