Spring til hovedindhold

ETF-inspiration.


Find de mest populære ETF'er.

Marknad-ETFinspiration-Lander-770x325.jpeg

Lande og regioner.

Vil du have eksponering mod aktier fra hele verden, kan du investere i specifikke lande eller i regioner som MSCI World, Europa og emerging markets.

Marknad-ETFinspiration-Teman-770x325.jpeg

Temaer

Med ETF'er er det enkelt at få en god eksponering mod forskellige temaer og trends. Det kan bl.a. være inden for teknologi, innovation eller miljø og klima.

Marknad-ETFinspiration-Rantor-770x325.jpeg

Obligationer.

Vil du have en diversificeret portefølje, som ikke kun indeholder aktier, kan du reducere risikoen i din portefølje med obligationsbaserede ETF'er til lave omkostninger.

Marknad-Fondinspiration-image2-770x325.jpeg

Højeste afkast.

Se de ETF'er, som har haft det højeste afkast det seneste år i vores ETF-screener.

Marknad-Fondinspiration-image3-770x325.jpeg

Laveste omkostninger.

Se ETF'er med de laveste omkostninger med ETF-screeneren.

Marknad-Fondinspiration-image4-770x325.jpeg

Fokus på bæredygtighed.

Find ETF'er med fokus på bæredygtighed (artikel 8 og 9).

Listerne er ikke en investeringsanbefaling, men inspiration til de muligheder, der findes. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast.

Kurtagefri investering og toplister.

Start en månedsopsparing

Månedsopsparing i ETF'er.

Med en fast månedlig investering i ETF'er kan du investere løbende, helt automatisk og uden købskurtage. Du vælger selv ETF'er og hvor mange penge, du vil investere.

Street.jpeg

Topliste: Flest nye investorer.

Hvert kvartal opdaterer vi toplisten over ETF'er med flest nye investorer hos Nordnet. Find inspiration fra listen, hvor du også kan se mest købte og solgte aktier.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.