Spring til hovedindhold

Invester i obligationer.

Et supplement til dine aktier.

Måske har du hørt om obligationer fra dit boliglån. Det er også en aktivklasse, du kan investere i hos os. Den bedste og mest simple måde at investere i obligationer er gennem investeringsforeninger eller ETF'er. Så foregår al skatteindberetning automatisk, og du opnår en god spredning.

Gå direkte til hele vores obligationsunivers:

Til investeringsforeninger Til ETF'er

  • En del af en diversificeret portefølje

  • Opnå løbende afkast i form af renteindtægt

  • Stort univers af investeringsmuligheder

Hvad er en obligation?

Obligationer repræsenterer et lån mellem ejeren af obligationen og udstederen. Som investor kan du potentielt få et afkast på to måder: I form af renter, du modtager som ejer af obligationen, eller i form af en kursgevinst, når du sælger. Der er også risiko for, at du kan opleve et tab.

Der findes forskellige typer af obligationer, og typisk opdeles de i fire overordnede grupper: Stats- og realkreditobligationer (fx danske), virksomhedsobligationer Investment Grade, virksomhedsobligationer High Yield (alt efter risikoen) og obligationer i nye markeder (fx Brasilien).

Efter at have været overset de seneste år, kan aktivklassen igen blive en attraktiv investeringsmulighed.

Læs mere på vores blog.


Inspiration til din næste investering.

Værdipapirerne i oversigten er ikke ment som investeringsanbefalinger, men en generel oversigt over nogle af de muligheder, der findes.

ETF'er med obligationer.


Se hele listen med ETF'er

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.

Andre måder at investere i obligationer.

Nordnet One gris 770x325

Nordnet One.

En nem måde at opnå spredning i din portefølje. Vælg mellem tre investeringsfonde med en blanding af aktier og obligationer fra hele verden, og invester til lave omkostninger.

Mere om Nordnet One

Telefon_mand_770x325.jpg

Enkeltobligationer.

Handler du for over 250.000 kr., kan du investere i enkeltobligationer ved at kontakte vores mæglere. Ring på 70 20 66 85 – og tast 2 – så er de klar til at hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål.