Spring til hovedindhold

Nordens top-10 – uge 39 2023

Dette indlæg er markedsføring.

Af Investtech

Torsdag den 28. september er der seks nye aktier i Nordens top-10, som nu består af fire norske, to svenske, to danske og to finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Det udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit pr. dag i sidste måned er med. Computerne laver både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.  Okeanis Eco Tankers (OET.OL) – 27. sep 2023. Seneste slutkurs: 282.5 (1.5)

Okeanis Eco Tankers ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Kursen er steget kraftigt efter købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 232. Objektivet ved 266 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 233 kroner. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Det styrker trendbilledet. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.  Svenska Handelsbanken ser. B (SHBB.ST) – 27. sep 2023. Seneste slutkurs: 118 (0.4)

Svenska Handelsbanken ser. B ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadig højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 116. Videre stigning til 127 eller mere er signaleret. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 116 kroner. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 116 kroner ved reaktioner tilbage. Volumenbalancen er positiv og styrker aktien på kort sigt. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.  Frontline Plc (FRO.OL) – 27. sep 2023. Seneste slutkurs: 200.5 (3)

Frontline Plc ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Kursen er steget kraftigt efter købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 136. Objektivet ved 181 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 173 kroner.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste hos Investtech

Du kan følge dine aktier med Investtech hos Nordnet ved at abonnere her:


Materialet er udarbejdet af Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke for fuldstændigheden eller rigtigheden af analysen. Eventuel eksponering i forhold til de råd/signaler, som fremkommer i analyserne, står helt og holdent for investors regning og risiko. Investtech er hverken direkte eller indirekte ansvarlig for tab, der opstår som følge af brug af Investtechs analyser. Oplysninger om eventuelle interessekonflikter vil altid fremgå af investeringsanbefalingen. Yderligere information om Investtechs analyser findes her.

Materialet indeholder information, der kan anses for at være en investeringsanbefaling i henhold til Markedsmisbrugsforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning 596/2014), dvs. information som anbefaler eller foreslår en investeringsstrategi. Nordnet Bank, filial af Nordnet Bank AB, Sverige (Nordnet), har ikke deltaget i udarbejdelsen, gennemgået eller foretaget ændringer i materialet. Investtech har ansvaret for materialets indhold, og at det lever op til gældende lovgivning og regler.

Materialet har ikke været forelagt de omtalte selskaber. Investtech ejer ikke aktier i de omtalte selskaber.

Dette materiale blev offentliggjort første gang den 28. september 2023 kl. 13:45.

Indholdet i dette materiale udgør ikke personlig investeringsrådgivning. Det er vigtigt, at du som investor træffer dine investeringsbeslutninger ud fra din egen vurdering af information fra forskellige kilder. Nordnet påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af brug af information fra dette materiale. Materialet må ikke gengives uden Nordnets udtrykkelige samtykke.

Det kan forekomme, at Nordnet har positioner i værdipapirer, der omtales i materialet. En sådan beholdning er da alene af administrative hensyn og uden fortjeneste for Nordnet.

Nordnet er under tilsyn af Finansinspektionen i Sverige og det danske Finanstilsyn.

Der er altid en risiko forbundet med at investere. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer