Spring til hovedindhold

Nordens top-10 – uge 4 2023

Dette indlæg er markedsføring.

Investtech: Tirsdag den 24. januar er der fire nye aktier i Nordens top-10, som nu består af fire svenske, tre norske, tre danske og ingen finske aktier. Se de tekniske analyser her.

Af Investtech

Tirsdag den 24. januar er der fire nye aktier i Nordens top-10, som nu består af fire svenske, tre norske, tre danske og ingen finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Det udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit pr. dag i sidste måned er med. Computerne laver både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1. Shelf Drilling (SHLF.OL)- 23. jan 2023. Seneste slutkurs: 28.1 (0.2)

Shelf Drilling viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Kursen er steget kraftigt efter købssignal fra en omvendt hoved-og-skulder-formation ved bruddet op gennem modstanden ved 23.13. Objektivet ved 27.77 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 23.00 kroner.Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Dette styrker trendbilledet.RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget, som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2. Aker Solutions (AKSO.OL)- 23. jan 2023. Seneste slutkurs: 40.48 (0.78)

Aker Solutions viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 38.96. Videre stigning til 41.47 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 37.50 kroner.Positiv volumenbalance indikerer styrke på kort sigt.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3. FLSmidth & Co. (FLS.CO)- 23. jan 2023. Seneste slutkurs: 295 (8.1)

Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i FLSmidth & Co., og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 243. Videre stigning til 320 eller mere er signaleret. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 260 kroner. RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum, og videre opsving indikeres. Særligt med store aktier kan høj RSI imidlertid være tegn på, at aktien er overkøbt, og at der er fare for en reaktion ned.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser hos Investtech her

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet


Materialet er udarbejdet af Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke for fuldstændigheden eller rigtigheden af analysen. Eventuel eksponering i forhold til de råd/signaler, som fremkommer i analyserne, står helt og holdent for investors regning og risiko. Investtech er hverken direkte eller indirekte ansvarlig for tab, der opstår som følge af brug af Investtechs analyser. Oplysninger om eventuelle interessekonflikter vil altid fremgå af investeringsanbefalingen. Yderligere information om Investtechs analyser findes her.

Materialet indeholder information, der kan anses for at være en investeringsanbefaling i henhold til Markedsmisbrugsforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning 596/2014), dvs. information som anbefaler eller foreslår en investeringsstrategi. Nordnet Bank, filial af Nordnet Bank AB, Sverige (Nordnet), har ikke deltaget i udarbejdelsen, gennemgået eller foretaget ændringer i materialet. Investtech har ansvaret for materialets indhold, og at det lever op til gældende lovgivning og regler.

Materialet har ikke været forelagt de omtalte selskaber. Investtech ejer ikke aktier i de omtalte selskaber.

Dette materiale blev offentliggjort første gang den 24. januar 2023 kl. 10:00.

Indholdet i dette materiale udgør ikke personlig investeringsrådgivning. Det er vigtigt, at du som investor træffer dine investeringsbeslutninger ud fra din egen vurdering af information fra forskellige kilder. Nordnet påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af brug af information fra dette materiale. Materialet må ikke gengives uden Nordnets udtrykkelige samtykke.

Det kan forekomme, at Nordnet har positioner i værdipapirer, der omtales i materialet. En sådan beholdning er da alene af administrative hensyn og uden fortjeneste for Nordnet.

Nordnet er under tilsyn af Finansinspektionen i Sverige og det danske Finanstilsyn.

Der er altid en risiko forbundet med at investere. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer