Kom godt i gang hos Nordnet

Med DAF-fordele


Ingen faste gebyrer

Stort udvalg

Enkle værktøjer


Op

Del:

For dig som vil tage magten over dine egne penge. Som ikke vil overlade ansvaret til en bankrådgiver og håbe på det bedste. Velkommen hos Nordnet!

Vores værktøjer gør det nemt at investere i aktier og spare op til pensionen. Du betaler ingen faste årlige gebyrer, og som DAF-medlem handler du aktier til særligt lav kurtage.

Særlig kurtage

0,075 %, min. 29 DKK

Som DAF-kunde hopper du direkte til Bonus-kurtagen i Nordnets prisliste, uanset hvor meget du handler. Det betyder f.eks. dansk aktiehandel til 0,075 %, minimum 29 kr.

Gennemfører du 40 eller flere handler pr. måned får du Pro-kurtage og endnu flere fordele.

Kurtage for nye kunder

Bemærk, de førsste 3 måneder som kunde hos Nordnet får du Pro-vilkår, og samtidig betaler du kun 15 kr. i minimumskurtage ved nordisk aktiehandel.

Intro-kurtagen gælder den første gang, du åbner en ny depottype, dvs. det første aktiedepot, det første ratepensionsdepot osv.

Det er derfor en fordel at vente med at få DAF-kurtagen koblet til depotet til efter introperioden.

Sådan gør du


Bliv kunde med NemID.

Det tager kun et par minutter.


Log ind, og klik på Meddelelser.

Se efter ikonet med en kuvert øverst på siden.


Send os en meddelelse, hvor du oplyser dit medlemsnummer hos DAF. Vi registrerer dig som medlem af DAF, og du vil derefter handle med den nye, lavere kurtage. (De tre første måneder handler du til intro-kurtage, det er derfor en fordel at vente med at skifte kurtage-klasse til efter tre måneder. )

LÆR NORDNET AT KENDE

Ingen faste gebyrer

Prisen er ingen hemmelighed - og den er lav. Fra 29 kr. pr. handel, og du slipper helt for depotgebyrer, VP-gebyr og en lang række af de øvrige sædvanlige gebyrer.

Her ser du alle vores priserexternal link, opens in new window

Stort udvalg

Hos os finder du det meste af det, som man kan investere og spare op i. Aktier, investerings-foreninger, ETF'er, børshandlede råvarer, certifikater, optioner, obligationer, internationale fonde og meget mere.

Enkle værktøjer

Log ind på nordnet.dk, og få overblik over alle markeder og masser af muligheder. Find eksempelvis din investeringsprofil med Investeringsguiden, bliv inspireret af Eksperterne og behold balancen med porteføljerapporten.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.