Spring til hovedindhold

Januar måneds mest populære aktier

Danske aktier.

AktieNye investorer
Danske Bank929
Novo Nordisk B813
Ørsted719
FLSmidth & Co. A/S616
DSV Panalpina A/S476
Tryg A/S379
cBrain A/S359
Chr Hansen Holding A/S303
RTX A/S294
Orphazyme A/S273

Danske Bank

Danske Bank-aktien har længe været populær hos Nordnets investorer. Den seneste tids stigning har bestyrket investorerne i at aktien er vendt.

Læs også: Danske Bank: Lav kurs kræver tålmodige investorer.

Novo Nordisk

Endnu en kending på listen over de mest populære danske aktier. I slutningen af januar ramte Novo-aktien kortvariget et nyt højdepunkt på over 418 kr., hvilket kan skyldes det forestående regnskab. Et regnskab der har fået Handelsbanken til at hæve Novos kursmål til 468 kr. fra 415 kr.

Udenlandske aktier.

AktieNye investorer
Norwegian633
BioInvent International380
Eolus Vind B340
Tesla Motors317
Microsoft Corp.304
Apple296
Facebook294
ZWIPE AS210
Oncology Venture A/S210
NOTE203

Norwegian

Norwegian har været på vej ned de seneste to år, og flyselskabet er på det seneste nærmest blevet synonym med Boeings nedtur. Dog kan Norwegian med al sandsynlighed se frem til en stor kompensation, og det kan have været medvirkende til den store investortilgang.

Læs også: Coronavirus: Fald i Norwegian virker “markant”.

Tesla

Tesla har om nogen haft raketfart, hvorfor vi også ser en stor interesse for aktien. År til dato er aktien steget med 85 procent og hele 155 procent det seneste år. 2 procent af Nordnets investorere ejer nu over 60.000 Tesla-aktier.

Læs også: Tesla: Så spektakulær er opturen.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer